суботу, 21 листопада 2015 р.

В Тернополі обирали кращого студента

19 листопада в нічному клубі «Allure» 8 найкращих, найхаризматичніших та найкреативніших студентів області зібралися в рамках одного проекту, аби позмагатися за звання «Кращий студент Тернополя».

Захід «Кращий студент України» - це всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс для подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства.


Цього року організатори заходу в Тернополі були Тернопільський студентський магістрат, ВМГО «Студреспубліка». Проект відбувся за сприянням Департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА та управління у справах сім`ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Для визначення переможця в номінації «Кращий студент - комплексна характеристика» була сформована спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, представників влади та громадських діячів:
  • -      Голова журі - Володимир Бурий - приватний підприємець, громадський діяч та керівник стартап-інкубатору "Континіум".
  • -       Віктор Мацикур – директор Департаменту сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.
  • -       Леонід Бицюра - заступник міського голови Тернополя.
  • -       Андрій Підлужний - український співак, композитор, музикант, телеведучий, продюсер, лідер гурту «Нічлава» та колишній учасник гурту «Скрябін».
  • -  Ігор Білик – громадський діяч, активіст, співорганізатор мистецького фестивалю «Ї».
  • -     Богдана Перевізник – переможниця конкурсу «Кращий Студент України 2014» в Тернополі.
Протягом заходу учасники змагалися в наступних конкурсах: «Я – кращий» (представлення себе в довільній формі), «Мій талант», «Я – оратор» (питання-відповіді) та «Кращий студент – соціально активний студент» (презентація власних соціальних проектів). Учасники креативно, розумно та дотепно підходили до вирішення поставлених завдань. Журі, високо оцінивши напрацювання усіх учасників, визначили переможців у наступних номінаціях:
  • -        «Кращий студент – громадський діяч» - Денис Кошарський (ТДМУ, 3 курс);
  • -          «Кращий талант року» - Уляна Паньків (ТНПУ, 3 курс);
  • -          «Глядацька симпатія вечора» - Михайло Пушкар (ТНЕУ, 3 курс).


Переможцем у номінації «Кращий студент – комплексна характеристика» став студент 3 курсу ТДМУ – Михайло Думнич, який особливо вразив журі харизмою, талантом, а також соціальною активністю. Михайло представлятиме Тернопільську область на всеукраїнському рівні.


Член оргкомітету проекту,
Тетяна Іваніцька

Немає коментарів:

Дописати коментар