вівторок, 3 листопада 2015 р.

Поліпшення регуляторного середовища регіону

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) запрошує до участі у безкоштовному спеціалізованому семінарі-практикумі

«Поліпшення регуляторного середовища регіону» 
Семінар у Тернополі буде проходити 10 листопада 2015 р. з 8:45 до 16:30 у готелі «Галичина» за адресою вул. Чумацька 1, конференц-зал, 8-й поверх. Початок реєстрації о 8:15. Для участі у семінарі небхідно зареєструватися тут.

Спікери семінару:
Дмитро Ляпін, заслужений економіст України, к.т.н., старший науковий співробітник Національного інституту стратегічних досліджень;
Вікторія Злотнікова, бізнес-тренер, консультант з організаційного розвитку, коуч в області управлінських компетенцій, навчання та розвитку персоналу, в міжкомандних комунікаціях та переговорах.
Детальну програму семінару можна завантажити тут. У разі виникнення будь-яких запитань або коментарів, будь ласка, звертайтеся до Ірини Собецької, координатора заходу, за електронною адресою:irina@kse.org.ua або за тел.: +380-44-492-8012 (вн. 120).
Цільова аудиторія цього семінару: представники регіональних бізнес-асоціацій, місцевої влади та дослідницьких організацій.
Участь у семінарі безкоштовна. Учасники також отримають роздаткові матеріали та сертифікати. Кількість місць обмежена.

Будемо також вдячні за поширення інформації про цей захід серед ваших контактів

З повагою,
Команда Програми USAID
"Лідерство в економічному врядуванні"

Немає коментарів:

Дописати коментар