пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Новини від Групи «Схід та Захід єдині». Нагороди та подяки для наших благодійників…




Волонтерська група ГО «Схід та Захід єдині» висловлює подяку для своїх друзів та благодійників.


Вчора 26 листопада 2015 року у Тернополі координатор волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» по західній Україні Василь Конько вручив нашому щирому другу та благодійниці Колос Ользі Степанівні керівникові торгового дому «Інтеграл» високу нагороду заснованої ГО «Спілка бійців та волонтерів АТО Сила України», орден «За волонтерську діяльність «Сила України», а також грамоту-подяку від керівництва нашої групи. Майже кожний наш рейд не обходиться без допомоги підприємства що очолює Ольга Степанівна, деколи це фінанси на дизпаливо для волонтерської діяльності, деколи це придбане військове спорядження, кошти на військову форму і інше. Ми завжди знаємо що маємо надійного друга та помічника. Отож вітаємо з нагородою від усього загалу групи, і від бійців до яких відвозимо часточку вашого тепла та матеріальної підтримки.








Також 26 листопада 2015 року теплі слова подяки з врученням грамоти від керівництва ГО «Схід та Захід єдині» Василь Конько  висловив керівникові ПП «Продекспорт» Рубаю Степану Богдановичу  за неодноразову підтримку нас у волонтерській діяльності і безкорисливому наданню для бійців на передовій матеріальної допомоги  у вигляді продуктів харчування. Такі наші благодійники як Степан Богданович, є завжди справжніми та надійними помічниками.




Дорогі наші друзі ще раз висловлюємо вам слова нашої щирої подяки. Без вас та вашої допомоги неможлива б була та волонтерська робота яку робить наша група на передовій для наших військ. Слава справжнім українським патріотам і Слава Україні !

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»
(фото автора)


27 листопада 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар