вівторок, 26 січня 2016 р.

"Пізнай себе" від Школи Молодої Еліти.

У березні розпочинається двомісячний курс саморозвитку «Пізнай Себе» для старшокласників від Школи Молодої Еліти. Під час навчання учасники матимуть змогу зрозуміти як правильно обирати майбутню професію на заняттях з успішними бізнесменами, науковцями, митцями, політиками, журналістами та громадськими діячами.


    «Пізнай себе» - це курс від Школи Молодої Еліти для старшокласників, які прагнуть визначити сферу своєї майбутньої діяльності, всебічно розвиватися та бути активними у житті. Протягом двох місяців, на вихідних,  підлітки зможуть більше дізнатися про цінності та стосунки, зрозуміють хто такий насправді лідер та як розвинути в собі лідерські якості.  Дізнаються принципи роботи в команді та механізми управління командою. Кваліфіковані фахівці розкажуть про попит та тенденції на ринку праці та чим треба керуватися при виборі майбутньої професії. Також у дітей буде можливість визначити свої слабкі та сильні сторони для того, щоб не помилитися у такому важливому виборі у житті.
  Досвідчені тренери розкажуть, як правильно ставити цілі та досягати мети, як організовувати власний час та нічого не забувати. Викладачі з проектного менеджменту поділиться досвідом, як правильно організовувати проекти та що це таке, розкажуть учасникам про всі етапи підготовки проекту та як зробити його успішним. Під час занять учні зустрінуться із багатьма успішними людьми з різних сфер життя, які поділяться своїм досвідом.
    Всі заняття проводяться у вигляді тренінгів, коучів, воркшопів та інших цікавих методів навчання.
  Протягом курсу кожен учасник стане творцем проекту, де зможе проявити свої здібності, набуті під час занять.


Детальна програма курсу, реєстрація та додаткова інформація на сайті Школи Молодої Еліти.

Немає коментарів:

Дописати коментар