суботу, 19 березня 2016 р.

Механізм ефективного розвитку

Протягом квітня-травня ГО “Молодіжне обєднання “Файне місто” організовує проект “Механізм ефективного розвитку” (МЕР), курс навчальних тренінгів у вищих навчальних закладах міста Тернополя, мета якого підвищити кількість активної молоді та підготувати її до участі у всеукраїнському студентському фестивалі “StudFest - 2016”.

Учасники проекту матимуть змогу прослухати лекції та тренінги від громадських активістів, бізнесменів та представників влади. Теми зустрічей направлені на розвиток лідерських якостей та різноманітних вмінь студентів: командоутворення, права та можливості студентів, лідерство, просування у ЗМІ та багато іншого.
Учасники, які проявлять себе найкраще та доведуть свою наполегливість активною участю у МЕРі, сформують команду та представлять свій університет на всеукраїнському студентському фестивалі “StudFest - 2016” - триденний фестиваль за участю команд студентів з усіх областей України. Окрім розважальної (спортивні змагання, інтелектуальні ігри) та навчальної частини (тренінги від найкращих тренерів та експертів України), студенти розроблятимуть критерії якості вищої освіти, механізми втілення їх у життя і створять моніторингову коаліцію за ВНЗ України.
Участь - безкоштовна. Зареєструватися на участь у проекті можна за посиланням:http://bit.ly/1Uxdn7O
Також детальнішу інформацію можна знайти у спільноті заходу  https://www.facebook.com/events/1045892135469804/
Контактна особа: Марія Іщенко, +380673466216ishchenko95@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар