вівторок, 22 березня 2016 р.

Міжнародний Нобелівський конгрес

ЗВЕРНЕННЯ
до Нобелівських лауреатів усіх номінацій, науковців, політичних діячів, представників громадських організацій та рухів країн світу
ШАНОВНІ ДРУЗІ ТА КОЛЕГИ!
Події останніх років і місяців, що відбуваються в Європі та на інших континентах, свідчать про те, що світ зіткнувся з численними небезпечними викликами. Існують реальні загрози розбалансування світового порядку, нівелюються норми та принципи міжнародного права, порушуються фундаментальні устої повоєнної системи міжнародних відносин. Усе це призводить до регіональних воєнних конфліктів, що здатні спровокувати війну планетарного масштабу.

У зв’язку з цим необхідно докласти всіх зусиль для консолідації дій прихильників збереження миру і міжнародної безпеки в їхньому прагненні протистояти потенційній можливості розгортання трагічних подій, забезпечити світову стабільність і сприяти подальшому розвитку людства на засадах прогресу і демократії.
Особлива роль у цьому процесі належить світовим авторитетам у сфері науки та громадської діяльності – лауреатам Нобелівської премії. Саме тому ми звертаємося з ініціативою проведення 19–23 вересня 2016 року в Дніпропетровську на базі Університету імені Альфреда Нобеля Міжнародного Нобелівського конгресу «Миротворча і просвітницька місія Нобелівських лауреатів та співробітництво у сфері світової безпеки: сучасні глобальні виклики», на якому знані у всьому світі вчені, громадські та політичні діячі змогли б презентувати свої експертні оцінки і сформулювати рекомендації щодо подолання загроз порушення миру та безпеки народів.
Ми звертаємося до всіх лауреатів Нобелівської премії, незалежно від номінації, до всіх науковців, громадських та політичних діячів, для яких близькими є мета досягнення світової стабільності і прагнення залишити прийдешнім поколінням безпечну і мирну планету, підтримати нашу ініціативу та взяти участь у Конгресі.
Детальну інформацію про Конгрес можна отримати на сайті http://congress.nobel-univer.edu.ua
 Єднаймося заради світової стабільності!

Немає коментарів:

Дописати коментар