четвер, 3 березня 2016 р.

Невтомні друзі на передовій, про марші групи «Схід та Захід єдині»…



Поки на Тернопільщині вареники і голубці, салати та інша смаковина для бійців ладиться, наші донбасівські хлопці по передку ганяють та допомогу розвозять…
Першого та другого березня наші невтомні активісти групи «Схід та Захід єдині» в зоні військового протистояння на Донбасі координатор Едуард Хатмуллін та Володимир Авдєєв здійснили перші весняні виїзди до нульових «ВОПів» на передку.
Хоча дороги аж ніяк не назвеш весняно добрими, та для Едуарда з Володею це не перепона вони невпинно і постійно здійснюють марші до наших хлопців на передовій. Тому пропоную прочитати замітку Едуарда, краще за його переживання і я не зміг би написати, фотографії також авторства його та Володі Авдєєва.









































«Сегодня был яркий день... в душе подьем !!!!!! С утра встретили волонтеров из Харькова....подгрузили их минеральной водичкой варениками с картошкой для бойцов Айдара , а затем вместе с Володей..он же "Пенсия" обьездили наших ребят в Авдеевке, Шахте, Опытном............если чесно, то соскучились за ставшими родными лицами. Огромная благодарность Юлии Кончаковской за яблочки парням , Надийке из Львова за балаклавы и каву, ну и конечно патриотам из Тернополя...за вареники, голубцы и салатики.........которые всегда идут на УРА. Да чуть не забыл.........огромнейшее спасибо Любчику он же " Баламут " за британку - подошла отлично. Но самое главное встретил своих старых друзей...еще по Дебальцево и Станичке.......узнали черти и меня и наш бус " Балу " который после практически капитального ремонта снова в строю, благодаря нашим с Пенсией усилиям и помощи патриотов из Луцка.»
Так то наш Едуард творить, я думаю що в майбутній книзі про нашу групу відведу його заміткам цілий розділ він того заслуговує, класно і від душі пише, а скільки відїздив по передку ті хто читають нашу сторінку знають з першоджерела. Одним словом ВДВ, в них діло поряд з словом, а не навпаки.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи «Схід та Захід єдині»

(фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва)

3 березня 2016 року



Немає коментарів:

Дописати коментар