вівторок, 22 березня 2016 р.

«Вільні Люди» провели інформаційний пікет за арешт Віктора Медведчука

22 березня у Тернополі відбувся інформаційний пікет біля обласного управління СБУ в рамках кампанії «Медведчук-підарешт». Активісти звертались до органів влади з вимогою арешту Віктора Медведчука та заборони діяльності його організації «Український вибір». Організовували пікет Всеукраїнська мережа «Вільні Люди» спільно з Самообороною Майдану Тернопільщини, «Молодіжним Націоналістичним Конгресом», Тернопільським осередком ВГО "Автомайдан", Правим Сектором та УНСО.


Активісти збирали підписи під зверненням до правоохоронців, у якому вимагають арешту Віктора Медведчука за сепаратизм, державну зраду та фінансування тероризму, а також заборони його організації «Український вибір».

На думку «Вільних Людей», Віктор Медведчук є головним агентом впливу РФ в Україні. В свою чергу, організація «Український вибір» стала основною платформою для «Антимайдану» та ДНР/ЛНР. Сьогодні ж члени «Українського вибору» намагаються дестабілізувати країну проведенням  сепаратистських з’їздів за так званий «спецстатус» регіонів.

«Цією акцією ми хочемо привернути увагу Президента та силових відомств до підривної антидержавницької діяльності Віктора Медведчука та «Українського вибору». Влада повинна почути нас та притягнути до відповідальності  злочинців», - наголосив активіст «Вільних Людей» Іван Ковалик. 

Аналогічні акції пройшли в Києві, Запоріжжі, Чернігові, Рівному, Полтаві, Львові, Луцьку, Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Дніпропетровську, Харкові, Маріуполі, Одесі та Миколаєві.


Нагадаємо, що в рамках кампанії «Медведчук_підарешт» триває збір онлайн-підписів на офіційному сайті «Вільних Людей» за посиланням http://goo.gl/9b5I0F .

Немає коментарів:

Дописати коментар