середу, 9 березня 2016 р.

Epolets CULTивують Тернопіль

     12 березня о 21:00 у пабі «Хмільне щастя» одеські рокери презентують нову платівку!
     Музиканти завітають до Тернополя у рамках всеукраїнського туру на підтримку альбому Cult, який побачив світ 23 лютого. Його вихід хлопці анонсували під час гала-концерту проекту Х-Фактор.
На головному співочому шоу країни одеситів назвали майбутнім української рок-музики. І щойно проект закінчився, хлопці заходилися виправдовувати покладені на них високі сподівання!
     Cult - третя платівка у доробку колективу. І як зізнаються самі музиканти, вона багато в чому експериментальна. Зокрема, під час запису Epolets свідомо відмовилися від будь-яких електронних засобів – кожен звук, кожен ефект створено вручну і наживо! «Ми прагнули досягнути такого звучання, щоб у слухача склалося враження, ніби він завітав до нас на репетиційну базу, зручно вмостився у крісло, а я сів поруч і розповідаю, хто ми є, що нас хвилює, про що ми говоримо, про що мріємо, чого прагнемо і кого любимо», – коментує лідер гурту Павло Варениця. Музиканти вдалися до експериментів і зі стилями. Під обкладинкою Cult дружно сусідують романтичний фанк, надривний гранж, олдскульний хард-рок, поп-рок, ну і звісно ж характерний для Epolets диско-рок з подекуди провокаційними текстами. Спільною для всіх 12 треків лишилася щира емоція, адже все це було справді пережито. «Альбом Cult вийшов дуже особистим. Навіть занадто особистим. З кожною із цих пісень пов’язані цілком конкретні місця, події, переживання, люди… Це подорож моїм життям і моєю країною», - зізнається Павло.
Послухати альбом: https://soundcloud.com/epolets_band/sets/cult
     CULT-тур Україною триває. У гастрольному графіку Epolets наразі заявлено 19 міст, а також кілька фестивалів, в тому числі і Файне місто. У Тернополі почути наживо нові пісні і улюблені хіти можна буде 12 березня о 21:00 у пабі «Хмільне щастя» за адресою: вул. Текстильна 28ч, РЦ «Подоляни». Довідка за телефонами: 0674770424, 0993463812, 0637495774

Відео запрошення: https://www.youtube.com/watch?v=A4Q6VDcWVGI

Контактна інформація:
Менеджмент: Наталя Городецька +380631066037 nataliia.gorodetska@gmail.com
PR і робота зі ЗМІ: Леся Іваненко +380503840205 ivanenko.lesya@gmail.com

Epolets в мережі: epolets.com www.facebook.com/epolets

Немає коментарів:

Дописати коментар