понеділок, 4 квітня 2016 р.

Останні акорди підготовки 30-го рейду "Схід та Захід єдині"...




Минулими днями продовжилась робота з забезпечення вантажами ювілейного 30-го рейду волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині".
Це логістика продумана нашим координатором по західній Україні Василем Конько працює на відмінно: -"Готуватись в різних місцях, на старт виходити в одній точці". Поясню, за давніми військовими тактичними постулатами, які виглядають так: корпусам просуватись по різним дорогам, в битву вступати разом..." в нас вони найшли нове примінення. Група має ряд відділень, в Шумську Володимир Каніщев та "Шумська партизанка", Вишнівець Олег Тимошенко, Озерна Ярослав Брилінський та Петро Христинич і от тепер нашого полку прибуло. Пробіжна Чортківського району Тернопільської області де селищним головою Назар Костецький взялись до роботи, громада містечка допомогла нам. Велике їм спасибі ! 









































Забрати допомогу їздив екіпаж у складі досвідчених бійців-волонтерів "Дядя Вася" Василь Рогоза, я писав раніше як він ганяв рейди на фурі на схід, а напарником йому був боєць розвідник наш давній побратим "Медляк" Віталій Заверуха що демобілізувався з фронту, і приєднався до нашої групи. Їздили згодом хлопці і до Шумська, обіг вантажів перед стартом все таки. Доставили потім все це в Озерну до Ярослава Брилінського на склад.
Наші шумські хлопці також споряджаються в дорогу, згодом повідомимо і про їхні вантажі.
У Тернополі "конвеєр" смачних страв організований Марією Шестопалкою («Матерів в молитві» з парафії Св.Свмч.Йосафата УГКЦ у Тернополі), також невпинно працює, скоро старт 30-го рейду...
А сьогодні Василь Конько забрав допомогу що зібрав колектив головного управління статистики у Тернопільській області. Теж велике спасибі колективу і нашим друзям Лілії Кекіш, Надії Нагірній, а Василь Вець та Олександр Бойко ще й допомогли все це завантажити. Отак і працюємо скоро старт, у середу 6 квітня відїзджаємо. Хто хоче допомогти зголошуйтесь, телофон для довідок 067 746 96 29.

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото Василя Конька та Віталія Заверухи)

4 квітня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар