середу, 13 квітня 2016 р.

Як реформувати правову систему в Україні?

У Міжнародній науково-практичній конференції «Україна в умовах реформування правової системи: сучасні реалії та міжнародний досвід», що відбулась у ТНЕУ прибули представники 11 країн.
На конференції науковці та практики розглянули питання, пов’язані з реформування законодавства України, з урахуванням міжнародного досвіду.

Також були представлені результати  соціологічного опитування, яке проводилось  серед відвідувачів  судів Тернопільської області і до якого залучались студенти ТНЕУ.
Учасник конференції адвокат Станіслав Борис  поділився своїми враженнями від заходу:


«Хороша організація, цікава тематика, в більшості своїй цікаві доповідачі. Є моменти, які мене розчарували, а саме окремі наші закордонні колеги. На всі задані мною їм запитання я не отримав прямих відповідей.Зокрема я запитував  представників з Польщі, які доповідали на тему фінансування транспортної інфраструктури в Польщі, про, те чи були в них випадки корупції та як здійснювався контроль за коштами, інших польських колег запитував про практику ЄСПЛ у тій темі про яку доповідали останні, прямих відповідей я так і не отримав." 

Немає коментарів:

Дописати коментар