неділю, 26 червня 2016 р.

Форум політичного українського лобі жінок

1-2 липня 2016 року  у Києві відбудеться Перший Всеукраїнський Форум Політичного українського лобі (ПУЛ) жінок. Тема форуму - «Жінка в сучасній українській політиці - стратегії участі та перспективи».
Впродовж двох днів учасники форуму обговорять досвід політичного просування жінок в розвинутих країнах, проблеми, з якими стикаються українські жінки у виборчому процесі та в політиці різних рівнів загалом, якими повинні бути політичні стратегії жінок в українській політиці, як жінкам-політикам створити правильний імідж, як зміняться ролі депутатів різних рівнів після реформи децентралізації.

Головне завдання Форуму – напрацювати пропозиції, які допоможуть збільшити кількість жінок в політиці та посилити їх вплив на політичні та управлінські процеси. Презентація проекту під час круглого столу в Тернополі відбулася 24 червня
ДОВІДКА
Проект «Побудова жіночого політичного лобі в Україні» впроваджується Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН - The United Nations Democracy Fund. Завдання Проекту - створити громадянську платформу, яка допоможе збільшити представництво жінок на всіх рівнях прийняття рішень.
Проект «Побудова жіночого політичного лобі в Україні» передбачає створення лобі не для захисту інтересів якоїсь окремої партії чи окремої кандидатки, а для захисту інтересів жінок загалом.

Немає коментарів:

Дописати коментар