середу, 8 червня 2016 р.

Кіноклуб Docudays UA від ТПГ


В актовій залі Тернопільського комерційного коледжу 9 червня о 12:20 год. відбудеться виїзне засідання кіноклубу Тернопільської правозахисної групи. Усі охочі зможуть переглянути стрічку «Грішна любов» нідерландського режисера Яана Яапа Кейпера.
Фільм про Віл-позитивну і вагітну жінку торкається важливих тем у сучасному суспільстві. Головна героїня Саша Волгіна щодня бореться за життя, за власні права, свободу думки і слова. Її не оминула дискримінація, але залишилася людська гідність.
ays UA створений для правового виховання та формування розуміння людської гідності на базі Тернопільської правозахисної групи за адресою: м. Тернопіль, вул. Пирогова 11
Запрошуємо усіх охочих долучитися до перегляду та обговорення документального фільму «Грішна любов», дискусій за адресою: місто Тернопіль, проспект Степана Бандери, 73. Модератор заходу: Галина Курпіта. Кіноклуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA
. Його завданням є підготовка, організація та проведення некомерційних показів кінофільмів, а також проведення супровідних освітніх та правопросвітницьких заходів, дискусій, зустрічей з авторами та героями фільмів, лекцій, форум-театрів, майстер-класів тощо з метою правового виховання, формування у членів кіноклубу розуміння людської гідності як найвищої цінності.
Програма кіноклубу – це спеціально створені фестивалем Docudays UA колекції документальних фільмів, які порушують соціальну проблематику та спонукають до діалогу про права людини в українському суспільстві.
Після фільму розповсюджуватимуться правозахисні буклети.

Немає коментарів:

Дописати коментар