суботу, 9 липня 2016 р.

Відбувся табір "Лисоня-2016"

4-6 липня на Тернопільщині відбувся молодіжний патріотичний табір «Лисоня». Захід провели в рамках освітнього проекту «Курс Вільних Людей». Організаторами є громадська організація “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” за сприяння Департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту ТОДА.
Цьогоріч табір відбувся у селі Залісся Чортківського району, поблизу печери Млинки.
На «Лисоні» зібралося більше 40 учасників з різних куточків Тернопільщини та інших областей. «Лисоня» - це табір для тих, хто хоче змінювати Україну. Тому програма передбачала багато лекцій на найактуальніші теми сьогодення. Також учасники мали змогу спробувати себе у дискусії та ділових іграх.
«Якщо ми хочемо творити дійсні зміни свого отчення та держави, то нам потрібно вчитися і практикуватися. Саме це ми і хотіли подати учасникам табору. У програмі було досить лекцій та практичних завдань, де вони могли б поглибити свої знання та навчитися висловлювати і захищати свою думку»,- говорить комендант табору, член МНК Оксана Корінь.
Окрім освітньої частини, таборовики мали можливість позмагатися на командній смузі перешкод, пограти у цікаві рухливі ігри, поспівати пісень біля ватри. Справжнім сюрпризом для учасників стала екскурсія в одну з найдовших в Україні печеру Млинки.
«Цього року табір був більш пізнавальний, наповнений тренінговою програмою, теоретичними та практичними навиками. Проте, саме ці чинники дали змогу більше згуртуватися, подружитися та завести нові незабутні знайомства. Дякую кожному за море приємних вражень, позитив, щирість, кумедні моменти. З нетерпінням чекатиму наступних зустрічей та спільних проектів»,- говорить учасниця табору Сукач Софія.
Зовсім скоро подібні табори також проведуть у Львові, Києві та Сумах.
Вік учасників - 16-24 роки.
Хочеш стати учасником?
Реєструйся:  goo.gl/qQ91Lj
Дізнайся більше: mnk.org.ua/tabir-kvl

Немає коментарів:

Дописати коментар