четвер, 14 липня 2016 р.

Машина на фронт від ГО "Схід та Захід єдині"...



Волонтерська група ГО "Схід та Захід єдині" продовжує оснащувати підрозділи технікою та обладнанням. Координатор групи по західній Україні Василь Конько вручив грамоту-подяку нашому благодійнику і другу Ігору Мирославовичу Доброводському за придбання автомобіля NISSAN MICRA для фронту.
Автомобіль поїде до представників групи "Курахово" Цивільно-військового співробітництва МО ЗС України (CIMIC). Представники даних підрозділів займаються різними завданнями на театрі воєнних дій неоголошеної Україні війни на Донбасі. Та одними з пріоритетних напрямків є: звільнення полонених та пошук останків загиблих героїв наших захисників. Наша ГО "Схід та Захід єдині" неодноразово допомагала їм.

















Окрім того за період з 2014 по 2016 роки ми передавали автомобілі і у інші підрозіли. Співробітництво з паном Ігорем Доброводським ми продовжимо - сказав на завершенні передачі учора 13 липня 2016 року Василь Конько. Ближчим часом машину буде доставлено до підрозділу. Хто хоче допомгти нам, завжди будемо раді. Зголошуйтесь ! Передова чекає ! Допоможемо армії разом !


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора та Василя Конька)


14 липня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар