вівторок, 27 вересня 2016 р.

Посвята каплиці в Курівцях ...


(Священника Івана Шкумбатюка нагороджено за волонтерську діяльність)


У неділю 25 вересня 2016 року в селі Курівцях що на Тернопільщині посвячено капличку. Чин посвячення здійснив єпископ - помічник Тернопільсько - Зборівської архієпархії УГКЦ владика Теодор (Мартинюк).

До Матері Божої були звернені молитви присутніх. Тут же після урочистої посвяти каплички поруч нової церкви (до слова історика - є в селі Курівцях і древня дерев'янна церква що причарувала мене своєю простотою форм і мовчазністю столітть, а ще курган Борцям за волю України... Там все поруч...), отцю Івану Шкумбатюку активісту ГО "Схід та Захід єдині" було вручено заслужену нагороду. На таких невтомних трудівників волонтерського фронту рівняються кращі, ми дуже вдячні отцю - декану Івану, за все що він зробив і зробить на благо нашої перемоги і добра - сказав координатор ГО "Схід та Захід єдині" Василь Конько після вручення йому відзнаки "За гідність та патріотизм". 

























































Подякував він також громаді села за ту допомогу що вони передали через наші руки бійцям на фронті на передовій. Владика Теодор поблагословив нас на волонтерську фронтову працю і побажав нам заступництва Матері Божої. Я і мої побратими волонтери склали молитву за наше воїнство і перемогу біля нової посвяченої каплички...


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"



(фото автора)

Немає коментарів:

Дописати коментар