понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Відбулась конференція адвокатів


Відбулась конференція адвокатів Тернопільщини. Як повідомив адвокат Станіслав Борис: Основними питаннями, які розглянула конференція - затвердження звіту Ради адвокатів Тернопільської області, затвердження звіту Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. 
Також розглянули та затвердили висновок представника адвокатів Регіону у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, висновки ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області. 
Щодо обрання членів кваліфікаційної та дисциплінарної палат кваліфікаційно-дисциплінарної комісії замість вибулих, то це питання було знято з розгляду, оскільки повноваження усього складу кваліфікаційної та дисциплінарної палат скоро вже завершаться, а тому немає сенсу обирати нових членів на короткий період часу.
Голосуванням також було вирішено не розглядати та відкласти затвердження штатного розпису і кошторису ради адвокатів регіону, кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури на 2017 рік оскільки є інформація про можливе різке (до 3200 гривень) зростання мінімальної заробітної плати з січня 2017 року, а так як велика кількість розрахунків здійснюється саме із застосуванням кількості розмірів мінімальної заробітної плати, то і дійсно доцільним буде дочекатися затвердження держбюджету на 2017 рік.
Загалом можна сказати, що конференція не мала планованого вирішального значення для адвокатури в цілому, оскільки основні питанні зняли з розгляду та відклали.
Особисто я найбільше чекав  розгляду питання про створення фонду допомоги адвокатам, фонду саме від і для адвокатів Тернопільської області, на жаль, процедура створення такого фонду є не простою.
Цього року охорони на нашій конференції вже не було😉.

Немає коментарів:

Дописати коментар