середу, 28 грудня 2016 р.

Суд над прокурорами

У четвер, 29 грудня, о 12:00 у Хмельницькому міськрайонному суді (Хмельницький, вул.Героїв Майдану, 54, 4-ий поверх) відбудеться суд у справі відомої в Тернополі прокурорської «парочки»: Івана Антюка (Ivan Antiuk) та Віталія Сідорова (Віталій Сідоров). 12 травня детективи НАБУ затримали їх за підозрою в одержанні хабара в розмірі понад 300тис.грн.
Тоді ж у травні вийшла і наша стаття "Багаті теж плачуть" про заможне життя керівництва угрупування "Прокуратура Тернопільщини" з Сідоровим та Антюком у головних ролях ►http://www.automaidan.org.ua/15052016.html
Тепер же долю наших екс-прокурорів-хабарників вирішує суддя Трембач Олександр Леонiдович, який, за дивним збігом обставин, має за спиною сумнівний шлейф судових рішень.

З нещодавнього: він закрив справу проти підполковника Сергія Розгона, який у березні, будучи за кермом напідпитку, проїхався пішохідною вулицею та «протягнув» за собою клумбу. Мало того, на пасажирському сидінні під час цього була його неповнолітня донька.
Випадок бачили чимало перехожих, проти підполковника відкрили кримінальне провадження за водіння в нетверезому стані та злісну непокору поліції.
Однак, у рішенні судді Трембача йдеться про те, що «в судове засідання Розгон не з’явився, хоча про час та місце був попереджений належним чином». Відповідно і вирішив, що справа «підлягає закриттю».
Крім того активістам ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок повідомили, що цей суддя знаний в Хмельницькому шахрай (виступає вiдповiдачем у справi, де вiн продав житло колишньої тещі, а гроші від продажу привласнив).
Думаємо, що Антюк і Сідоров «достойні», аби їх судили чесні та порядні судді. Але якщо інших немає, то обов’язково будемо присутні на слуханні, аби вони відчували «підтримку» та «дружнє» плече справедливості. Надіємося, що хмельницькі активісти також підтримають. Так, Артур Сторожук?
П.С. Якщо тернопільські журналісти бажають приєднатися та відвідати хмельницький суд – повідомте нашим активістам (буде кілька вільних місць).

Немає коментарів:

Дописати коментар