понеділок, 10 квітня 2017 р.

ГО Тернополя запрошують об’єднуватися

 ГО Тернополя запрошують об’єднуватисяУ Тернополі, одночасно у кількох громадських організацій визріла думка об`єднання для консолідації зусиль та комунікації за напрямками своєї діяльності. У цей же час поділитися досвідом розбудови ефективного об’єднання задля впровадження реформ приїхали представники «Реанімаційного пакету реформ» (РПР) - однієї з найбільших коаліцій провідних громадських організацій та експертів України.

Тепер понад два десятки громадських організацій Тернополя розглядають можливість створення коаліції за методикою та стандартами РПР.
12 квітня відбудуться збори громадських організацій Тернополя, які мають бажання консолідуватися та втілювати свої реальні напрацювання змін у рідному місті. Запрошуються дієві інститути громадянського суспільства на організаційні збори щодо можливості створення у Тернополі коаліції громадських організацій.
Для комунікації прохання заповнити заявку на участь, у відповідь на яку буде повідомлено час та місце зборів: https://docs.google.com/forms/d/1fOu8kQUQQU3ppuQ5qHdqPgD833XtjYvUrUeHgu1InW0/viewform?edit_requested=true
Реєстрація на участь в організаційних зборах відкрита до 23.59 год. 10 квітня. 11 квітня усім зареєстрованим інститутам громадянського суспільства буде надано доступ до списків бажаючих, щоб на зборах присутні могли аргументовано висловитися за чи проти приєднання окремих громадських організацій у коаліцію.

Немає коментарів:

Дописати коментар