пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

Начальник пообіцяв, що події біля міськради не повторяться

28 квітня, відбувся брифінг начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександра Богомола. 
Тема заходу - хід розслідувань резонансних кримінальних проваджень, які трапилися на території області 22-24 квітня.
Правоохоронці порушили одразу два кримінальних провадження за подіями, які сталися 24 квітня під стінами тернопільської міської ради.
Одне – за хуліганство, інше – перешкоджання діяльності депутата. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

«Вже встановленні особи, які з газового балончика бризнули в обличчя одного депутата, а іншому поцілили яйцем в око. Ці люди будуть притягнуті до відповідальності. Мною проведені зустрічі з представниками політичних таборів, які під міською радою влаштували клоунаду. Їх попереджено, що поліція більше не чекатиме поки когось закидають яйцями», - зауважив Олександр Богомол.
Заплатять порушники штраф за хуліганство чи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності, правоохоронці з’ясують у процесі розслідування. Також, як зауважив головний поліцейський області, нестимуть відповідальність не лише виконавці, але й організатори дійства.
Нагадаємо, 24 квітня, як і рівно три роки тому, під стінами Тернопільської міської ради знову відбувалися сутички. Вже з самого ранку на майданчик перед мерією привезли три сміттєвих баки з написами проти трьох вигнанців зі політичної партії ВО «Свобода» - Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького. Націоналісти не приховували свого бажання на допустити, на їх думку, зрадників ідей партії у сесійну залу. У загальному, свободівці домагалися аби Сороколіт, Турський та Навроцький склали свої мандати та дали дорогу більш ідейнішим однопартійцям.
Внаслідок конфлікту двоє депутатів - Володимир Місько та Юрій Смакоуз отримали травми і були госпіталізовані. 
http://ternopoliany.te.ua/zhittya/19929-pid-miskoiu-radoiu-vlashtuvaly-klounadu-bohomol-pro-podii-pid-stinamy-tmr-video

Немає коментарів:

Дописати коментар