неділю, 9 квітня 2017 р.

Готель на бульварі

Отримавши інформацію про законність будівництва готелю по бульвару Симона Петлюри від заступниці міського голови п. Остачук В.О., мешканці цього бульвару все одно не повірили чиновниці та головному архітектору міста п. Бесазі. На жаль обман стає супутником багатьох рішень місцевої влади, особливо що стосується містобудування та землевідведення.
 Але в окремих випадках такі рішення носять характер відвертого знущання не тільки над містянами, але й над українською культурою та історією міста і держави в цілому.

 Зокрема, до цього розряду можна віднести дозвіл на будівництво готелю на бульварі Симона Петлюри в річницю 100-річчя першої української революції. Ну і вже традиційно в цьому, як і в багатьох інших випадках, повністю ігнорується містобудівна документація та українське законодавство.
 Тож громада міста, мешканці бульвару та сусідніх будинків, прийняли рішення стати на захист Українських Законів та будівельних норм, і вирішили змусити дотримуватись їх міських чиновників. Саме тому нанесли на місцевість межу бульвару згідно містобудівної документації. А також нагадують невігласам від архітектури, що мінімальна ширина бульварів, лише тільки з однією пішохідною алеєю, повинна становити не менше 10 м, а їх має бути принаймні дві.
 Мешканці району виступають категорично проти забудови бульвару і вимагають у влади Тернополя з повагою ставитись до наших національних героїв та історичної пам’яті. Крім того, пропонують виділити кошти з бюджету міста на благоустрій, озеленення бульвару і встановлення гідного пам’ятника одному з героїв будівництва української державності – Симону Петлюрі.
 Тернопільський осередок ДемАльянсу підтримує законні вимоги громади! Ми закликаємо тернополян допомогти відстояти бульвар Симона Петлюри, адже завтра така забудова може бути у вашому дворі, сквері, бульварі чи парку.
 Історія розслідування тут: https://www.facebook.com/ternopil.demalliance/posts/1291742940914772
ДемАльянс Тернопіль

Немає коментарів:

Дописати коментар