неділю, 23 квітня 2017 р.

Поліція не знає де "тітушки"


У готельному комплексі "Глобус" 22 квітня відбувся конфлікт між представниками охоронної фірми "Легіон" (Харківська область) та місцевими мешканцями, зокрема, з місцевими представниками громадських організацій та учасниками антитерористичної операції. Головним постраждалим став доброволець, колишній біатлоніст Олександр Починок.
Дана подія викликала обурення у всіх небайдужих мешканців міста, активістів та учасників АТО, тому вони прийшли під обласну раду, щоб дізнатись про дії поліції а поможливості і "поспілкуввтись" із "тітушками"

- Конфлікт відбувся на побутовому ґрунті, - розповідає Олександр Богомол, начальник Головного Управління Національної Поліції в Тернопільській області. - Закінчився нанесенням тілесних ушкоджень. Поліція втрутилася вчасно, зупинила конфлікт. Порушено кримінальне провадження за фактом "хуліганство". Ми розбираємося, хто винен, а хто ні. Хто став ініціатором конфлікту, а хто його жертвою. Всі особи, які брали участь у конфлікті, встановлені, розслідування ми проведемо якомога швидше.

Однак у актвістів незадовільнило те що вони знаходяться і досі на території міста та вирішили розібратися із "тітушками" біля готелю "Глобус". Однак представники "Легіону" уже встигли покинути місце потенційної "стрілки" та направились в сторону Зборова. Дивно, що поліція про цей напрямок не знала...
- Вони поїхали у невідомому напрямку, я сподіваюся, що конфлікт вичерпано, - продовжує Олександр Богомол. - Ми приведемо цей конфлікт у законне, юридичне русло для того, щоб притягнути винних до відповідальності.
Степан Барна приїхав на місце події, щоб пояснити роздратованим активістам, що справа знаходиться під контролем. Голова ОДА сподівається, що конфлікт закрито, і що це була остання подібна ситуація.

Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kryminal/mahach-mizh-harkivskimi-titushkami-ta-gromadskimi-aktivistami-ne-vidbu-10603754.html

2 коментарі:

  1. Конфлікт, швидше за все, не вичерпано, а буде набирати обертів якщо організатори цього свавілля не будуть наказані.

    ВідповістиВидалити