четвер, 1 червня 2017 р.

Валерій Сеньків: «Людям обіцяють фортеці з піску»

Раді з того, що цікаві люди не оминають, і продовжують приходити до студії коаліції «Агромайдан». Мав розмову з агромайданівцями і капітан громадської ініціативи «Данастріс-альтернатива» Валерій Сеньків – справжній знавець і ентузіаст Дністра та прилеглих до нього земель.
Зрозуміло, що упродовж  дискусії головно йшлося про екологічні проблеми. «Дністровський каньйон – це Червона книга на кожному метрі»…- переконаний Валерій Сеньків, і для капітана та його однодумців каньйон – не тільки сам Дністер, а й усі річки, які у нього впадають. І, на жаль, селяни часто викидають сміття просто до води.

Тут розмова напряму перегукнулась з проблемою, яку ми нещодавно висвітлювали – у селі Товстеньке Чортківського району агрохолдинг «Мрія» відходами свого крохмального заводу – буквально труїть місцевих людей. Була і ще одна спільна тема – у той час, коли «тітушки» фірми «Легіон» б’ють у Тернополі учасників АТО, капітан Валерій Сеньків пропонує фронтовикам та їх сім’ям пільговий відпочинок на Дністрі. Як то мовиться – кожному своє…
Про туристів, які не залишають після себе сміття, про обіцянки-цяцянки для селян і про багато чого іншого у відео коаліції «Агромайдан»:

Немає коментарів:

Дописати коментар