середу, 7 червня 2017 р.

Аграрії вимагають в Києві

Сьогодні аграрії об’єднали у своїх вимогах всю Україну. Сьогодні неважливо, хто ти є: лікар, вчитель, менеджер чи банкір, ти ходиш по цій землі, вона тебе годує і в неї ти підеш. Тому важливо недопустити, як ми кажемо, «дикого» продажу землі. Особливо в сьогоднішніх політичних та економічних.
Аграрії вимагають:
1) завершити АТО та відновити кордони держави Україна, як це передбачено в Конституції. 2) завершити «земельну» реформу та виробити чіткі правила продажу землі з урахуванням інтересі українців та українського аграрного бізнесу.
Лише після цього можна відкривати вільний ринок земель сільськогосподарського призначення.
Пишаюся мешканцям нашої аграрної Тернопільщини. Після остаточного підрахунку (з урахуванням електронних анкет та в газеті), ми зібрали майже 120 тисяч підписів проти "дикого" продажу землі. Зі всієї України зібрано 3 млн.

1 коментар:

  1. Ольга Мазаєва Я власник і я проти. Поясню, чому. Припустимо, сьогодні зняли мораторій. Ок. За якими правилами землю продаємо? Кому? Скільки? Чи матимуть змогу купляти у власність іноземці? А іноземні компанії? У нас є закон, який регулює ці та інші подібні моменти? В якому захищені інтереси України, виписані всі можливі проблеми та методи їх вирішення? Є такий закон?!!! НЕМА!!! Другий момент. У нас є дійсно правоохоронна система, незалежні суди, куди б міг звернутись власник землі у випадку порушення його прав??? НЕМА!!! Третій момент. Державний та гарантований державою борг за останні півтора року зріс майже на 10 млрд. дол. США з 65.5 млрд. дол. США станом на кінець 2015 року до 74,3 млрд. дол. США станом на 30 квітня 2017 р. Коли земля стане товаром, ви впевнені, що кредитори її не заберуть в рахунок цього боргу?У нас є дійсно українська влада, яка буде захищати усіма силами українські інтереси, навіть всупереч власній кишені??? НЕМА!!! Четвертий момент. Я досить добре пам'ятаю дев'яності, коли такими ж методами робили товаром підприємства і переконливо розповідали про всі вигоди приватизації для простих людей - ви ж станете власниками, світова практика... В чиїх руках всі підприємства? Народу? Є гарантія, що точно так само не буде з землею? НЕМА!!! Мене та інших власників землі закликають знову наступити на ті самі граблі і беззбройною сісти за карточний стіл з озброєними шулерами. Ви серйозно?

    ВідповістиВидалити