понеділок, 20 листопада 2017 р.

У Хмільнику підсумовували результати проекту

В конференц-залі Хмільницької міської ради відбулася прес-конференції за підсумками реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу»
Під час  прес-конференції Голова ГО «Спілка учасників АТО м. Хмільник та Хмільницького району» Валентин Ковальський поінформував присутніх про напрацьовані результати в ході реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу» та поділився планами на майбутнє. Так зараз завершується реєстрація СОК , створеного ветеранами АТО Хмільниччини, зацікавлення у напрацюваннях проекту висловлюють районні організації учасників АТО з інших районів Вінничини. 
Про суспільну та економічну важливість проекту та перспективи майбутньої міжрегіональної співпраці розповів експерт проекту Володимир Ханас. Громадський діяч Віталій Дорох відзначив перспективність спільних дій представників різних ГО і необхідність залучення до реалізації аналогічних проектів представників влади та органів місцевого самоврядування.
Прес-конференція відбулася в рамках реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу».
Основною метою проекту є ознайомлення учасників АТО з міста Хмільника та Хмільницького району Вінницької області з успішними моделями соціальної адаптації та започаткування власної справи, проведення навчання та ознайомчих візитів.
Проект реалізовується громадською організацією «Спілка учасників АТО м. Хмільник та Хмільницького району» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

1 коментар:

  1. https://ternopilcenter.blogspot.com/2017/11/blog-post_28.html
    http://33kanal.com/vinnichchina/u-khmilniku-atovciv-navchili-jak-vesti-vlasnijj-16393.html
    http://www.vinnytsia.in.ua/u-hmilniku-pidsumovuvali-rezultati-proektu/
    http://khmilnyk.daily.org.ua/u-hmilnyku-pidsumovuvaly-rezultaty-proektu/
    http://gazetahm.org/2017/11/27/v-rajoni-stvoreno-ahrarnyj-kooperatyv/

    ВідповістиВидалити