четвер, 9 листопада 2017 р.

Про створення єдиної спілки учасників АТО Тернопілля

Громадська Спілка "Об'єднання учасників АТО Тернопілля", яка представляє інтереси учасників АТО Тернопільської області, у вівторок 14 листопада 2017 року об 11:00 буде проводити брифінг на тему: "Створення єдиної обласної Спілки учасників АТО Тернопілля, співпраця з іншими Громадськими організаціями, органами центральної влади та місцевого самоврядування для досягнення законних та Конституційних прав учасників бойових дій на території Тернопільської області".
Місце проведення брифінгу: м.Тернопіль, вул.Грушевського ,8, приміщення Тернопільської обласної ради, 5 поверх.
До участі в брифінгу запрошені представники Тернопільської облдержадміністрації,Тернопільської обласної ради, Тернопільської міської ради, керівники райдержадміністрацій, представники юстиції, Держгеокадастру, силових структур, засоби масової інформації, громадські організації та голови об'єднаних територіальних громад Тернопільської області.

Також під час брифінгу планується підписання Меморандуму про співпрацю між Спілкою та Головним управлінням юстиції в Тернопільській області.
Запрошуємо до висвітлення!
Відповідальна особа за проведення брифінгу - керівник інформаційно-аналітичного відділу Спілки Катерина Бойко, т.0962586260.

Немає коментарів:

Дописати коментар