суботу, 16 грудня 2017 р.

ІІ форум "КіноХвиля"-"Кінопрорив".19 грудня, вівторок

Програма ІІ Всеукраїнського форуму "КіноХвиля" - "Кінопрорив" - день третій, 19 грудня (вівторок)
09.00 – Відкриття кінотролейбуса (зупинка готель Тернопіль.)
Локація: Палац кіно (вул. І. Франка, 8)
10.00 – Cвяткові мультиглядки від анімаційної студії «Новаторфільм»/
11.00 – Майстер-клас із анімації від Степана Коваля.

Степан Коваль – один із найактивніших українських мультиплікаторів, режисер, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка та Берлінського кінофестивалю. Творець анімаційної студії «Новаторфільм».
11.30 – Кіноперегляд: кіно для настрою: «Креденс» (реж. В. Васянович, 2014 р., 81 хв.)
Різдвяна казка, котра схожа на страшний сон. Для того, щоб просто жити і займатись улюбленою справою, головному герою Орестові необхідно пройти неабиякі випробовування.
13.00 – Кіноперегляд телесеріалу: «Мир вашому дому» (реж. В. Лерт, 2017 р., 120 хв.)
Дія картини відбувається на початку ХХ століття. Тев'є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що у його доньок єдиний шанс уникнути бідності – вдале заміжжя. Тев'є приймає вигідну пропозицію від свата, але у його прекрасних доньок є інший план.
15.00 – Спілкування з кіноактором Віктором Андрієнком.
15.10 – Кіноперегляд: «Моя бабуся Фані Каплан» (реж. О. Дем`яненко, 2016 р., 110 хв.)
В основі фільму — журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. В паризькому передмісті Сент-Женев'єв де Буа, в Російському домі доживає останні дні старий, який володіє щоденником своєї бабці – Фані Каплан. Із цього щоденника київська журналістка Марина дізнається пронизливу історію «сліпого» кохання Фані Каплан до чоловіка на ім'я Віктор Гарський. Доведено, що він двічі використовував закохану в нього дівчину Фейгу (Фані Каплан) у своїх політичних іграх. Уперше, ще до революції, вона відбула за нього десятилітню каторгу, де осліпла і серйозно підірвала здоров'я. Вдруге — опинилась на місці, де він призначив їй побачення — 30 серпня 1918 року. Навряд чи це було збігом – місце розташовувалося поряд із заводом Міхельсона, де стався замах на Леніна.
17. 00 – Кіноперегляд: «Рівень чорного» (реж. В. Васянович, 2017 р., 90 хв.)
50-річчя стає початком складного етапу в житті весільного фотографа Кості. Все, що він любив і до чого був прив'язаний, відходить назавжди. Хоча таких речей у його житті не так вже й багато: паралізований після інсульту батько, подруга – стиліст весільного журналу, старий кіт, слайди, на котрих він молодий та щасливий. Костя все життя фотографує чуже щастя. Для нього це звичайна рутина. Фільм «Рівень чорного» - претендент від України на ювілейну 90-ту церемонію вручення кінопремії «Оскар» Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії «Найкращий фільм іноземною мовою».
19.00 – Офіційне закриття ІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля».
Локація: бібліотека-музей «Літературне Тернопілля» (вул. І. Франка, 21)
10. 00 - 15. 00 –Кастинг-прослуховування тернопільських акторів та аматорів віком від 17 років для кількох нових кінострічок.
Прослуховування проводить відома українська кастинг-директорка та акторська агентка Алла Самойленко спільно з колегами.

Немає коментарів:

Дописати коментар