пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Про благоустрій місць проведення ремонтних робіт.

Як відомо, для нормальної роботи теплових мереж, необхідно в міжсезонний опалювальний період проводити гідравлічні випробовування теплотрас. А це тягне за собою розкопування місць поривів, пошкодження проїжджої частини та пішохідних доріжок. Часто в соціальних мережах, публікаціях в ЗМІ, активні тернополяни, депутати різних рівнів описують про те, що КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” провівши ремонтні роботи на пошкоджених ділянках, так і залишає місця розкопок, не провівши благоустрою відповідної території.
Тож, хочемо роз’яснити дану ситуацію, яка доволі часто виникає, так як 60% теплових мереж міста Тернополя знаходиться в зношеному стані.
При проведенні ремонтних робіт КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” розкопує місце пошкодження, ліквідовує причину пошкодження і засипає місце розкопок піском та щебенем для подальшого відновлення твердого покриття (асфальт, бруківка).
Алгоритм відновлення твердого покриття є наступним:
КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” для Управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради формує перелік місць, де було проведено ремонтні роботи і які потребують благоустрою. Управління клопоче перед міською радою про виділення необхідної суми коштів для проведення відновлювальних робіт спеціалізованою організацією, яка і проводить ці роботи. Замовником даних робіт є Управління житлово-комунального господарства міської ради.
Також, часто буває, що стаються пориви теплових мереж на території шкіл, садочків, медичних закладів і т.д. З цими установами є укладені договори про розмежування систем теплопостачання, тобто, на території установи балансоутримувач є власником теплотраси і несе за неї відповідальність.
Ми в чергове просимо за необхідною інформацією для написання коментарів, відгуків звертатись до фахівців КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Адміністрація КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”

Немає коментарів:

Дописати коментар