неділю, 11 березня 2018 р.

"Гра у три руки"

14 березня о 18 год. у книгарні «Дім книги» (вул. Коперника, 19, Тернопіль) в рамках літературних зустрічей циклу «Вітальня у вівторок» відбудеться презентація роману майстра детективного жанру Олексія Волкова — «Гра у три руки».

«Все або нічого» — саме таке життєве кредо в головної героїні роману Олексія Волкова. Головна героїня — сильна жінка. Вона практично за власним бажанням втягує себе в небезпечну гру, з якої не кожен чоловік зміг би вибратись.


Дуже цікаво спостерігати за тим, як вона холоднокровно вирішує проблеми, від яких залежить її життя. Автор спробував прослідкувати й зрозуміти жіночу психологію, потім замаскував усе це в гострий сюжет.

Наскільки добре це вийшло — судити Вам, читачі. Усі запитання щодо сюжету роману, психології головної героїні, та процесу написання книги Ви зможете поставити автору особисто.

Найвідоміші книги письменника — "Не проси пощади у тіні", «Виконавець», « Подорож у безвихідь», «День відбуття», «Амністія для хакера», «Переможець отримає все», «Лікарня на відлюдді», «Слід на воді», «Емісар», «Мертві квіти». Також у його доробку кіносценарій «Лікарня».
 До речі, деякі з цих книг ви можете придбати через мережу за посиланням http://www.kokotuha.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар