вівторок, 5 червня 2018 р.

Газеті "Наш День" виповнюється 5 років

Післязавтра - День журналіста. Ще за тиждень, 12 червня, газеті "Наш ДЕНЬ" виповниться 5 років! 5 років, коли кілька ненормальних людей, а саме так називали нас різні доброзичливці, ризикнули створити у такий тяжкий економічно час нове друковане видання. Видання, у співзасновниках якого немає жодної політичної партії чи олігарха. Але ми вірили в себе. І віримо тепер. Незважаючи на те, що держава робить абсолютно все, для знищення української незалежної преси. Бо хіба не парадокс, що в Україні за усі роки незалежності досі не реконструйовано чи збудовано жодного паперового комбінату? І ми досі закуповуємо газетний папір у москалів чи в кращому випадку у Польші.
Чесно, нас кожного вівторка збирають страхи, коли друкарня виставляє ціни за друк. перед тим треба ще запастися валідолом. Чи коли Укрпошта вкотре підносить ціни за свої послуги. При цьому начальство має зарплати у сотні тисяч, а листоноші, як завжди дулю. Бо навіть не за повну мінімалку тягають на собі не лише періодику, а ще й різний товар, наприклад олію, крупи чи газовану воду.
Так от: з передплати на півроку, із 117 грн. 81 коп. редакції залишається 84 грн. Як мовиться, без коментарів. Адже, як і 5 років тому, наш маленький колектив упевнений: найцікавішій, найкреативнішій, добрій газеті бути!
Тому, якщо раптом ви захочете привітати нас з Днем журналіста чи маленьким ювілеєм, крім гарних слів, зробіть нам найцінніший подарунок: передплатіть собі, рідним чи друзям "Наш ДЕНЬ"!
Дякую! І люблю та поважаю гарних і щирих людей! 
Зіна Кушнірук

Немає коментарів:

Дописати коментар