четвер, 14 червня 2018 р.

Кіно про справжній Підволочиськ


Пора показувати кіно про справжній Підволочиськ (с)

Прогулялися з Вітою по центральному міському парку Підволочиська і вирішили привернути увагу людей та місцевої влади (сподіваюся, що вони все побачать) до ряду проблем, які ми маємо у місці відпочинку підволочисців:
1. Громадська вбиральня. Щоб не зіпсувати вам настрій та апетит, ми вирішили не показувати у відео шокуючі кадри.
Нещодавно одна мешканка Підволочиська вже закидала у мережу фото з того туалету і, на жаль, все залишається так як є. 

2. Гнилі рештки столиків та лавочок, де колись стояв генделик (неподалік вище згаданого туалету). Їх не те що за призначенням використати не можливо, їх давно треба було облити бензином і спалити. Там умудряються "культурно сидіти" лише заядлі алкоголіки. А поруч міститься дитячий майданчик (!). 

3. Старі сухостійні дерева, які облюбували ворони, гадячи на голови тих, хто наважиться посидіти за тими зомбо-столиками. Тобто, обрізати під стовбур здорові дерева (при вході у парк), то гроші є. А забрати небезпечний для людей сухостій - нема. Ганьба!

4. Залишки генделя-одоробла, де колись мабуть була шашлична. То хіба не можна знести той позор і рештки розвіяти за вітром? Скільки ще може стояти отой страх? Він ядерну війну переживе чи як?

5. Смітники. Ну ладно, вони є майже біля кожної лавочки. Але чому ви помістили два смітники у такій безпосередній близькості один біля одного? В тому є така потреба? 

6. Діти середнього віку не мають достатньо качель та спортивних снарядів. А що ми бачимо у парку? Качелю без сідушки. Як ті діти мають умудритися і покатитися?

І це ще ми дуже побіжно переглянули стан парку. Готуємо запит у селищну раду щодо балансоутримувача парку і відповідальних, які ще й зарплату (!) отримують за його утримання. Ми повинні знати своїх г(х)ерої в лице!

Скоро будуть свіжі випуски. Питань багато. Чекаємо на відповіді. Відповідей не буде, то буде втручання правоохоронних органів. 

Поділіться цим відео. Що ви думаєте про це все?
Світлина Petr Ovych зі сторінки Підволочиськ

Немає коментарів:

Дописати коментар