середу, 12 грудня 2018 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про проект спрямований на покращення роботи системи централізованого теплопостачання


Для забезпечення високої якості послуг і фінансової стабільності компаній в секторі централізованого теплопостачання в Україні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон) координує модернізацію та проект відновлення інфраструктури централізованого теплопостачання в м. Тернопіль. Проект фінансується Світовим Банком спільно з Українським Фондом Чистих Технологій (ФЧТ).
Проект спрямовано на покращення роботи системи централізованого теплопостачання та її ефективності, підвищення якості послуг тепло- та гарячого водопостачання економії палива, електроенергії, води та інших ресурсів внаслідок встановлення сучасного обладнання та автоматизованих систем управління.
Проект передбачає:
Модернізацію котелень по вул. Київська 3с, вул.Галицька,40, вул.Лемківська,23, вул.Багата,4, І.Франка,16, вул.Живова,12, вул.Дружби, 9а, вул.Просвіти,9.
Реконструкцію трубопроводів теплових мереж (2,8 км ).
Встановлення автоматизованих Індивідуальних Теплових Пунктів.
Установка енергоефективних насосів з частотними перетворювачами у котельнях по вул.Багата,4, І.Франка,16, вул.Просвіти,9, вул.Живова,12, вул.Дружби, 9а.
Влаштування системи SCADA .
Влаштування когенераційних установок електричною потужністю 1,58 МВт на котельнях по вул.Київська, 3с та по вул. Лемківська,23.
Громадські слухання із зазначеного питання відбудуться 12 грудня 2018р. о 14.30 год. за адресою: м. Тернопіль, вул. Франка, 16 у приміщенні актової зали КП ТМТКЕ.
З вищезазначеними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті КП ТМТКЕ https://teplo.te.ua/ https://teplo.te.ua/blog-single.php?id_news=192 у розділі Оголошення
Пропозиції та зауваження з даного питання просимо надсилати у письмовому вигляді на вищевказану адресу, або на електронну пошту підприємства zvern.kptmtke@ukr.net, а також за тел. (0352) 25-25-39.

Немає коментарів:

Дописати коментар