четвер, 13 грудня 2018 р.

Дні сталого розвитку ООН на Тернопіллі

В рамках проведення в Україні Днів сталого розвитку в Тернополі 12 грудня пройшов форум «Тернопільщина в контексті реалізації цілей сталого розвитку ООН».
Дякуємо партнерам ПРООН в області (Департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА, Агенція регіонального розвитку та Тернопільський національний економічний університет), які допомогли зробити цей захід цікавим та насиченим. Завдяки змістовним презентаціям всіх спікерів учасники наочно переконались, що глобальні цілі тисячоліття вже успішно впроваджуються на теренах краю і громади області, райони та структурні підрозділи облдержадміністрації мають багато напрацювань, вартих запозичення.
В ході роботи форуму продовжилось формування кола однодумців серед наших земляків, які багато роблять для впровадження принципів сталого розвитку і готові долучатись до цієї діяльності у форматі загальноукраїнської платформи. Переможці обласного конкурсу журналістів «Сталий розвиток -справа всіх та кожного» не тільки отримали заслужені нагороди, але й виразили готовність надалі пропагувати Цілі тисячоліття. Під час проведення ділових ігор «Агенти змін для сталого розвитку» їх учасники відповідно до пріоритетів визначених ними ж наперерододні Форуму напрацьовували власне бачення наявних проблем та спільно шукали шляхи їх вирішення і виявили бажання і надалі проводити подібні зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар