понеділок, 25 квітня 2011 р.

Тернопільським депутатам пояснять, що вони мають робити

Оголошено набір до школи новообраних молодих депутатів «Ефективне місцеве самоврядування в дії» для представників західних областей України.

До участі в Школі запрошуються молоді новобрані депутати, які ставлять собі на меті підвищити свій рівень та здобути знання і навики необхідні для ефективної щоденної роботи.
В рамках навчання відбудеться 3 триденних семінари по-одному у різних регіонах України. Під час них учасники ознайомляться із законодавчою базою необхідною для щоденної роботи депутата, дізнаються специфіку організації роботи органів місцевого самоврядування, здобудуть навички як налагодити ефективну співпрацю з виборцями, ознайомляться з ходом бюджетного процесу та як ефективно розпоряджатися ресурсами територіальної громади.
До участі запрошуються новообрані депутати від 20 до 35 років, які представляють різні політичні партії.
Навчання здійснюватиметься за регіональним принципом. Другий семінар із серії навчання відбудеться 20-22 травня 2011 року у м. Львові для представників Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької областей.
Для участі у конкурсі необхідно:
1. Заповнити Анкета учасника (зразок анкети на сайті www.cpsa.org.ua) з обов’язково заповненими усіма графами.
2. Надіслати Резюме (зразок резюме  на сайті www.cpsa.org.ua) з фото.
3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.
4. Написати та надіслати есе на тему: «Що я маю зробити як представник інтересів територіальної громади протягом своєї каденції» – близько 500 слів.
Повний пакет документів необхідно вислати до 3 травня 2011 року на адресу CPSAUA@GMAIL.COM, – повідомляє Молодіжний портал.

    Немає коментарів:

    Дописати коментар