пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

Ситуація з дотриманням прав людини в Україні -

Представлення аналітичної доповіді „Права людини в Україні 2009 - 2010”.
Щорічні доповіді українських правозахисних організацій „Права людини в Україні” є спробами систематичного аналізу стану та змін у сфері дотримання прав людини та основних свобод, закріплених у національному законодавстві та міжнародних правових актах. Доповіді „Права людини в Україні” щоразу видаються українською та англійською мовами. Усі вони доступні для ознайомлення на Інтернет-сторінці Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) http://helsinki.org.ua/.
Загальний висновок авторів доповіді „Права людини в Україні 2009 - 2010”: ситуація у сфері дотримання прав людини впродовж останнього року має тенденцію до погіршення.
На жаль, зміст доповідей „Права людини в Україні” для мешканців Тернопільщини залишається маловідомим.
З огляду на це у Тернополі за ініціативою УГСПЛ у партнерстві з Тернопільською обласною радою буде проведено прес-конференцію „Права людини в Україні: давні проблеми та нові загрози”.
На прес-конференцію запрошуються журналісти місцевих ЗМІ, представники Тернопільської обласної ради, ОДА, правоохоронних органів.
Дата та час проведення прес-конференції: 5 травня, з 11 -00 до 12-00.Місце проведення: Тернопільська обласна рада, 5-й поверх, мала зала засідань.
Контакти: Олександр СтепаненкоГолова ГО „Гельсінська ініціатива-ХХІ”, член Правління УГСПЛел. пошта: gr.world@gmail.com, os_personal@mail.ruтел. 067 35 48 186
Ольга Кушнерик консультант громадської приймальні УГСПЛ у Тернополі ел. пошта: kushneryk@ukr.netтел. 25 28 60
Назар Яворський Начальник відділу зовнішніх зв’язків Тернопільської обласної ради ел। пошта:nazar.iavorskyi@gmail.com тел. 520694
Ірина Дерех Керівник прес-служби Тернопільської обласної ради ел. пошта: 261266@ukr.net тел. 251984

Немає коментарів:

Дописати коментар