пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

В Тернополі було презентовано МФ "Відродження"

14 квітня 2011 року в Тернополі у конференц-залі готелю “Тернопіль”, що знаходиться за адресою вул..Замкова 14, відбулася презентація Міжнародного фонду “Відродження”.
Початок презентації розпочав директор зі стратегічних комунікацій та зв’язків з громадськістю МФ «Відродження» Станіслав Лячинський. Він розповів присутнім про загальні напрямки діяльності Фонду,та ознайомив з Інтернет-ресурсами де можна знайти інформацію про фонд та конкурси, які проводяться.
Під час презентації менеджери Фонду ознайомили усіх охочих з його діяльністю, програмами та конкурсами на 2011 рік, біль детальніше та доступніше. Наприклад присутні директор програми “Посилення впливу громадянського суспільства” МФВ Олексій Орловський та директор програми «Схід-Схід» Тетяна Кухаренко провели для представників НУО міні-тренінги на тему «Як написати якісний проект міжнародного та національного зразка?».
Також присутній фінансовий менеджер відділу управління проектами МФВ Ольга Рудакова розповіла про правильність написання фінансової звітності у МФВ: на що потрібно звернути увагу аплікатам та грантерам.
Був налагоджений діалог між представниками МФВ та громадськими діячами де були надані вичерпні відповіді на усі поставлені питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар