пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Марш на Станицю Луганську 3 вересня




Впродовж 3 вересня 2015 року  координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін здійснював планове довезення вантажів до передової на бойових позиціях наших військ у Станиці Луганській.

 Дорога до Станиці Луганської від бази групи у Костянтинівці не близька і зрозуміло що пролягає вона через багато блок-постів українських військ. На усіх автомобіль нашої групи бійці впізнають вже здалека, тим паче що на кожній точці Едуард старається приділити хоч трохи уваги. Передати мінеральну воду, солодощі, цигарки ну і звичайно запитати про потреби. З досвіду моїх маршів з  ним, хлопці завжди запитують про відомості з інших ділянок фронту. Адже волонтери бувають скрізь.









А ще стало вже закономірністю прохання подарувати шеврон бойової волонтерської групи «Схід та Захід єдині», добра слава про нас все більше поширюється між бійцями та командирами. Найбільш очікуваними є зустрічі з давніми бойовими побратимами ще з часів оборони «Дебальцівської дуги». Так у майже вже рідній 128-й окремій гвардійській гірсько-піхотній Туркестансько-Закарпатській двічі Червонопрапорній бригаді ЗСУ, іншими словами як:- Брати дякуємо що приїхали…, Едуарда Хатмулліна та Василя Конька солдати не зустрічають. Треба сказати що напрямок передової на лівому фланзі нашої конфігурації фронту є також дуже важливим. Побував Едуард цього разу і в 15 окремому гірсько-піхотному батальйоні, і в добровольчому , патрульної служби міліції особливого призначення «Полтава». Предачі того дня: мінеральна вода, фірмова "Тушонка Козацька", домашні закрутки, овочі, речі особистої гігієни, форма літня військова, взуття тактичне, тканина банерна для благоустрою бліндажів і багато чого іншого. На позиціях представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам передали велике солдатське спасибі за небайдужість і підримку, та звичайно ж вітання.

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Едуарда Хатмулліна).

4 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар