суботу, 26 вересня 2015 р.

Вісті волонтерської групи «Схід та Захід єдині»: готуємось до чергового рейду




Волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» завершує підготовку до чергового рейду в зону бойових дій.
Ми вже повідомляли що незважаючи на усі складнощі сучасного періоду російсько-української війни на Донбасі 2014-2015 років, наша група підтримувала і буде підтримувати наші війська в зоні конфлікту.
Вчора 25 вересня 2015 року громади сіл Мильне та Бліх що поблизу Залізців (до 1993 року Заложці) Зборівського району Тернопільської області передали нам для відправки на фронт півтори тонни картоплі. Координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько подякував представникам громади та нашому помічнику та координатору на тих теренах Володимиру Барановському, і запевнив що зібрана допомога буде доставлена на передову до наших бійців. Треба сказати що завдяки старанням Василя Конька ми маємо помічників та симпатиків групи в багатьох населених пунктах області. Так, автономно побудована логістика збору дає свої результати, і наші воїни на позиціях отримують все необхідне.














Нагадаємо що 28 вересня 2015 року з Тернопілля на Донбас в зону бойових дій стартує черговий рейд волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині". Координатори рейду: Західна Україна Василь Конько, Шумщина і північ Тернопільщини Володимир Каніщев, Донбас та зона "АТО" Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Вага вантажу близько 30 тонн. На сьогодні йде активна робота з доставлення вантажів з населених пунктів Тернопілля до наших точок поблизу обласного центру, щоби в день відправки швидко довезти їх до «фури» на завантаження. Наш координатор Василь Конько усі ці дні проводить за кермом автомобіля підвозячи зібрану для бійців допомогу. 
Отож черговий рейд стартує незабаром, слідкуйте за нашими повідомленнями.


Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора)


 26 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар