середу, 16 вересня 2015 р.

Чергова ротація зведеного загону УМВС по Тернопільській області відбула на схід в зону «АТО»




15 вересня 2015 року у Тернополі відбулася відправка чергового ротаційного підрозділу зведеного загону УМВС по Тернопільській області. Виконувати бойові завдання на Схід України в черговий раз вирушили бійці тернопільської міліції.
Це відрядження для них буде тривалішим, ніж зазвичай. У зоні АТО міліціонери проведуть два місяці. Провести бійців в зону бойових дій прийшли рідні та близькі, представники влади, духовенства, волонтери. З напутнім словом перед відправкою виступили: Олександр Богомол начальник УМВС по Тернопільській області, Степан Барна голова Тернопільської ОДА. Християнську спільну молитву перед далекою дорогою відправили св’ященники української православної церкви Київського патріархату з Архієпископом Тернопільським, Кременецьким і Бучацьким Нестором на чолі. А від української греко-католицької церкви воїнів поблагословили отці Віталій Козак та Андрій Говера.























Волонтерська група «Схід та Захід єдині» активно допомагає нашим тернопільським правоохоронцям в зоні військового протистояння на сході України, так наш координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько перед відправкою підрозділу уточнив з командуванням потреби бійців, способи та графік поставки вантажів допомоги з 12-го рейду групи, ну і звичайно побажав своїм друзям із зведеного загону щасливої дороги. До місця дислокації  хлопців супроводить начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. Перед від’їздом він настановив підлеглим: гідно виконувати поставлені завдання, дотримуватися дисципліни,  законності та берегти один одного.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації за матеріалами тернопільських ЗМІ та місця події (фото автора).

16 вересня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар