четвер, 30 червня 2011 р.

Молодь активізувала свою діяльність

Ознайомлення з можливостями кампанії громадянського представництва відбулося 25 червня 2011 р. в м. Тернопіль.
Майже шістдесят активістів Тернопільщини ознайомилися з практичними аспектами ефективного проведення адвокасі - кампаній та використання засобів Інтернет - активізму в поточній діяльності.
Зважаючи на актуальність тематики, ВМГО «Студентська республіка» до проведення тренінгу було запрошено фахівців-практиків, які мають значний досвід в зазначених сферах.
Учасники навчалися використовувати Інтернет - простір не лише для отримання інформації та спілкування, але і для практичного просування ідей . Тренер Володимир Ханас, керівник проектів ТМО «Нівроку» розповів як активно діяти в Інтернет - просторі, щоб досягнути певної мети та залучити громаду до суспільно-корисної діяльності, формувати навички соціальної-відповідальності, спонукати органи влади діяти прозоро та відкрито, на прикладі сайту «Твій місцевий депутат» http://deputat.te.ua. Як сказав Володимир Ханас: «Інтернет - активізм на сьогодні дає нові можливості, нові інструменти і нові мотивації, залучаючи в суспільний процес все більше і більше людей».
Активно обговорювалися питання практичного використання соціальних медіа у роботі неурядових організацій та засоби поширення інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар