четвер, 30 червня 2011 р.

У Тернополі створюється молодіжний ресурсний центр

На сесії Тернопільської міської ради 20 червня було прийнято рішення про надання приміщення площею 190 кв.м. в ЦДМІ ім..О.Довженка творчому молодіжному об`єднанню «Нівроку» для створення молодіжного ресурсного центру.

Як відомо, ТМО «Нівроку» -- це громадський проект, який веде свій початок з 90-х років минулого століття. Організація займається проведенням соціально важливих проектів в Тернополі та Тернопільській області. Це проекти в галузі інформування громадськості про діяльність місцевої влади, зокрема, щодо прозорості та відкритості бюджетної політики органів влади. Також ТМО «Нівроку» займалось розробленням положень до Статуту територіальної громади міста Тернопіль та проведенням проекту «Підтримка Громадської ініціативи профілактики і вилікувань від гепатитів «FAQ Гепатит»», який пов`язаний з розробкою та впровадженням тернопільської обласної програми протидії вірусним гепатитам, яка передбачатиме заходи з профілактики, діагностики і лікування хронічного гепатиту С відповідно до міжнародних стандартів та даних доказової медицини.

Наразі, організацією в рамках проекту «Обіцянки – не цяцянки», було створено та наповнено сайт «Твій місцевий депутат» http://deputat.te.ua. Який надає можливість користувачам ознайомитись з доступною та об`єктивною інформацією про діяльність тих чи інших депутатів та партійних фракцій в місцевих радах, а також залишити в „особовій картці” депутата авторизований відгук про його роботу, подяку або скаргу на нього.

Громада міста долучається до ТМО «Нівроку» в створенні молодіжного ресурсного центру в стінах ЦДМІ ім..О.Довженка, та сподівається на плідну співпрацю і цікаву роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар