вівторок, 19 червня 2012 р.

Молодь в Тернополі святкуватиме майже тиждень


З 22 по 26 червня в Тернополі відбудеться святкування приурочені до Дня молоді. Особливістю Дня молоді 2012р. є те, що його організовує та проводить молодь спільно з владою. Молодь виступає не просто пасивним учасником заходів, а власне формуватиме саме свято.

Цього тижня молодь порине у вир активного відпочинку та цікавого проведення часу. Вже з першого дня, 22 червня, молоді люди долучаться до флеш-мобу на соціальну тему, а юні поети та літератори матимуть змогу продемонструвати свої твори на літературних читаннях.
Наступного дня на набережній ставу стартуватиме акція за здоровий спосіб життя. Всі бажаючі можуть взяти участь в забігу навколо водного плеса.
24 червня – власне День молоді, буде насичений різноманітними подіями: від показових виступів спортсменів та екстремалів на Театральному майдані, до пізнавального квесту. Цього ж дня відбудуться: фінал ярмарки молодих фотографів, змагання з стрітболу та флорболу, ярмарок молодіжних громадських організацій, показовий пластовий впоряд, обмін цигарок на морозиво, показові виступи дівчат-спортсменок, показ мод, вуличні танці, а на завершення дня – вечірка на острові «Чайка» в парку Т. Шевченка.

Немає коментарів:

Дописати коментар