неділю, 14 жовтня 2012 р.

Група «Першого грудня» розкаже, чому і як треба голосувати


Учасники ініціативної групи «Першого грудня» Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк та Ігор Юхновський у вівторок, 16 жовтня, на публічній розмові із журналістами представлять позицію ініціативної групи «Першого грудня» щодо перебігу парламентських виборів та оприлюднять звернення до суспільства. 
· Чого очікувати від виборів?
· Як голосувати і що робити у день виборів?
· Чи можливо зупинити фальсифікації?


16 жовтня, вівторок
о 14:30
Адреса: УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал)
На розмові з журналістами моральні авторитети країни представлять позицію щодо виборчої кампанії. Учасники ініціативної групи «Першого грудня» після консультацій із експертами та спостерігачами, на розширеному засіданні ініціативної групи сформували бачення перебігу та перспективи парламентських перегонів 2012 року.
Група «Першого грудня» підготувала звернення до українського суспільства, яке виголосить публічно і буде готовою відповісти на всі додаткові запитання.
Ви можете переглянути трансляцію Звернення ініціативної групи «Першого грудня» на сайті http://1-12.org.ua/2012/10/14/1122
До створеної в 20-у річницю референдуму ініціативної групи «Першого грудня» ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, Семен Глузман, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський.

Немає коментарів:

Дописати коментар