середу, 17 жовтня 2012 р.

Запис до Народної ЦВК

Якщо ви хочете запобігти фальсифікації виборів при підрахунку голосів 28 жовтня – приєднуйтеся до нас



Це стосується всіх громадян України, де б Ви не знаходилися в день виборів. як на території України, так і в закордонному окрузі, або інших виборчих дільницях.
Ми, ініціатори проекту, не висуваємось до Верховної Ради України, не пов’язані  прямо чи опосередковано, явно чи таємно, з будь-якою політичною силою чи то політиками. Ми поважаємо Ваші політичні погляди, якими б вони не були і хочемо захистити вибір кожного!
Наша ініціатива спрямована на захист наших спільних прав і свобод, дотримання законів, вона є  позапартійною, неполітичною.
Що Вам треба буде робити?
1

Якщо Ви член виборчої комісії, кандидат, представник кандидата, спостерігач, то після отримання протоколу з мокрою печаткою, Вам треба його або сфотографувати, або відсканувати, та надіслати цей файл нам електронною поштою.

2

Якщо ж Ви не член виборчої комісії або інша офіційна особа, то в ніч після виборів 28 жовтня Вам треба підійти до вашої виборчої дільниці, та сфотографувати вивішені для загального ознайомлення  протоколи підрахунку голосів. Або зафіксувати їх відсутність чи недоступність. Та надіслати цей файл нам електронною поштою.

Фотографування протоколу, вивішеного для загального ознайомлення, не потребує ніяких спеціальних дозволів.
Ми обробимо ці дані, завантажимо фото на карту і внесемо в таблиці. Таким чином, кожен з Вас зможе не тільки перевірити результати на своїй дільниці, але й ми разом зберемо незалежні дані про підрахунок голосів. І чим нас буде більше, тим надійніше будуть наші результати.
Тому що зробити вибір мало, треба переконатися, що його враховано! 
Ваші
ЗА ВІЛЬНУ ЛЮДИНУ У ВІЛЬНІЙ КРАЇНІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар