пʼятницю, 26 жовтня 2012 р.

Ddos атака на "Реально" і "Про все"

 Ddos атака на "Реально" і "Про все": На сайт Реально та Про все здійснюється сильна Дос-атака кількість запитів з 5 мільйонів ІР адрес!!! Такого в Тернополі ще не було.........Пише Олена Беднарська  у мережі Фейсбук. Борис Машлянка у цій же мережі пише:

 "Як стало відомо з достовірних джерел, хакери, які не дозволяють повноцінно працювати інтернет-газеті "Про все", зазнали різкої критики з боку свого замовника, оскільки адміністратори нашого сайту доволі успішно з ними боролись. Наразі зловмисниками залучено "важку артилерію" - забили наш 100 мегабітний канал потоком у 300 мегабіт.. у дос-атаці бере участь понад 10 тисяч комп"ютерів.. 
Тобто, не зламавши сайту, зловмисники вирішили заблокувати роботу всього сервера. 
Оскільки більшість потужних інформаційних сайтів працюють у Тернополі - Погляд, За Збручем, Доба- ми схильні вважати, що нашу роботу намагається заблокувати один із кандидатів в нардепи, котрий образився за критичну публікацію щодо його діяльності на посаді керівника банку... нашу інформацію оприлюднили такі поважні видання як Українська правда, Корреспондент, а також газета Сегодня"

Немає коментарів:

Дописати коментар