четвер, 26 лютого 2015 р.

Виставка картин про світ науки

 27 лютого о 15 год. в Українському домі «Перемога» презентують унікальну виставку картин про  світ науки  організовану Товариством імені Макса Планка.
Участь у її відкриті візьмуть Еріх Бістрікер, представник Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини та пан др.С. Лещенко,радник посла Німеччини в Україні з питань науки 



Презентована виставка нараховує 50 широкоформатних зображень з різних галузей наукових досліджень. Спектр застосованих технологій для отримання цих знімків дуже широкий: від звичайної фотографії за допомогою кольорової зйомки з використанням різного виду мікроскопів і до комп'ютерного моделювання.
Довідково:
Товариство ім. Макса Планка (повна назва: Товариство імені Макса Планка для сприяння розвитку наукнім. Max-Planck-Gesellschaft zur Förderung der Wissenschaften e.V.скорочено: МПҐ) — незалежна німецька неприбуткова дослідницька установа та провідна неуніверситетська організація, що здійснює фундаментальні дослідження як природничого, так і гуманітарного характеру, — і фінансується з федерального та земельних бюджетів.

Немає коментарів:

Дописати коментар