середу, 19 жовтня 2016 р.

Про жінок на політичній арені

Презентація  дослідження громадської думки з питань політичної участі жінок та політичного жіночого  клубу відбудеться 26 жовтня 2016 року з 12.00 до 14.00 у приміщенні Державного архіву Тернопільської області, що знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Сагайдачного, 14.
Метою дослідження було з’ясування думок чоловіків і жінок різних регіонів України щодо основних перешкод, з якими стикаються жінки на політичній арені. Результати дослідження дозволять спланувати ефективну інформаційну кампанію зі створення середовища, у якому жінки мали б рівні можливості для участі у процесах прийняття рішень на найвищих рівнях. 

Також учасниці політичного клубу матимуть змогу ознайомитися з  виставкою "Жінка незламного духу", присвячену Іванні Блажкевич, обговорити переваги розширення участі жінок у політичному процесі; проблеми, з якими стикаються жінки у виборчих перегонах; законодавчі та державні механізми, спрямовані на розширення прав і можливостей жінок.
Політичні клуби діють в рамках  реалізації проекту «Побудова жіночого політичного лобі в Україні», що впроваджується  Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН - The United Nations Democracy Fund.

Немає коментарів:

Дописати коментар