середу, 28 грудня 2011 р.

Велоактивісти подарують владі ялинкові ровери


Шановні колеги та колежанки. Щиро запрошую вас бути присутніми та допомогти в поширенні інформації про чергову акцію велоактивістів міста. В середу 28 грудня напередодні Нового року та зимових свят, велосипедисти планують відвідати владоможців міста та області, та по особливому привітати їх. Представникам міської ради, олради та обладміністрації планують подарувати оригінальні ялинкові сувеніри ручної роботи – кульки з символічним зображенням велосипедів. 
Таким подарунком ініціатори акції хочуть  в приємній формі нагадати представникам влади про необхідність розвитку велоінфраструктури області, та закликати їх особисто пересісти на велосипеди, та своїм особистим прикладом долучитися до поширення велоруху в Україні.
«Готуй сани літом, а велосипед зимою» - закликатимуть активісти.  До приміщення міської ради та «білого дому» ініціатори акції, попри несприятливу погоду, планують під’їхати на велосипедах, цим самим ще раз продемонструвавши, що при бажанні використовувати екологічно-чистий та здоровий транспорт можна в будь-яку пору року.
Вручення подарунків міській владі заплановане на 12 годину, в центральному корпусі мерії, що на вулиці листопадовій. Передача сувенірних подарунків представникам ОДА та обласної ради заплановане на 12.20 в холі приміщення обладміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар