суботу, 19 січня 2013 р.

Розширюєм інформаційний простір Тернополя


26-27 cічня 2012 року втретє в Тернополі відбудеться зустріч у вигляді баркемпу. Подія під назвою TwiTerEvent 3 об'єднає близько 100 учасників з різних куточків України. Учасники матимуть змогу ознайомитися з унікальним досвідом доповідачів.  Мультимедійні презентації на тему: «Інфопростір твого міста» зацікавлять найвимогливіших слухачів. Участь у баркемпі  візьмуть як маститі денникарі  та журналісти, так і новачки, котрі отримають унікальну  нагоду ознайомитися з кращими практиками нових медіа та здобути необхідний досвід.


Гості нашого міста також зможуть разом з тернополянами взяти у часть у першому в історії України "Хокею на озері" , спробувати свої сили в «Криївці», відвідати «Козапаті». На наступний день денникарі  спробують визначити кращого під час спуску на бобслей ній трасі. та ознайомитися з невідомим Тернополем. Детальна програма  та список доповідей буде оприлюднена напередодні  події (Сюрпризи гарантуємо!)
Захід організовує ТМГО«Тернопіль-Тираспіль» в рамках проекту  «Громадянська журналістика, як інструмент формування у молоді активної життєвої позиції» за підтримки Канадського фонду
Реєстрація на участь триває до 25.01.2013 за ланкою http://twiterevent.blogspot.com/p/blog-post.html

Немає коментарів:

Дописати коментар