суботу, 4 жовтня 2014 р.

Спалено службовий автомобіль голови Бережанської райради

3 жовтня 2014 року  о 3 годині ночі невідомі підпалили службовий автомобіль свободівця,  голови Бережанської районної ради Степана Кленика. Автомобіль повністю пошкоджений і ремонту не підлягає. За словами пожежної служби причина пожежі – підпал, сліди якого були знайдені на асфальті під автомобілем.

Свободівець Степан Кленик підозрює, що підпал автомобіля учинили представники місцевої мафії, що здійснювали протизаконні оборудки в районі, з якими у нього виникли конфлікти. Керівник району проводить люстрацію, збирає матеріали на незаконні дії колишніх регіоналів. На даний момент, голова Бережанської районної ради Степан Кленик активно протидіє вчинкам зловмисників, серед яких незаконна вирубка лісу на території Бережанщини та незаконний видобуток піску.

Зокрема уже декілька місяців проходить судовий процес між Степаном Клеником і колишнім головою Бережанської РДА – представником  Партії Регіонів. Конфлікт розпочався через те, що за допомогою свободівця було звільнено з посади голови Бережанської районної державної адміністрації регіонала, прибічника режиму Януковича.

"Я відкрито наступаю на кланові структури Бережан, які своїми діями шкодять не тільки нашій державі, нації, а й суспільству в цілому. Я підозрюю, що цими актами відвертого і прямого вандалізму, вони хочуть залякати мене, але я можу ствердно заявити – у них нічого не вийде!. " –  зазначив голова Бережанської районної ради Степан Кленик

Немає коментарів:

Дописати коментар